Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

HÖSTERBJUDANDE

Under november och december månad får du 10% rabatt på botox och fillers. Erbjudandet gäller för dig som är ny kund hos Admirabilis. 


VÄLKOMSTERBJUDANDE TRÅDLYFT

Just nu får du som ny kund 10% på ordinarie pris vid behandling med trådlyft. 

LÄS MER

 

 


 

TRÅDLYFT

VAD ÄR TRÅDLYFT?

Trådlyft är senaste inom kosmetisk kirurgi. Det är ett mindre ansiktslyft som är snabb, mindre invasivt och utförs utan narkos. Behandlingen är känd som ansiktslyft under lunchen eftersom den tar ca. 45 minuter. Återhämtningen är två till tre dagar och resultatet varar i tre till fem år.


VEM ÄR LÄMLIG FÖR TRÅDLYFT? 

En lämplig kandidat som dessutom får bäst resultat är en person som har minimala ålderstecken. Behandlingen är lämpad för att lyfta ögonbryn, kinder och käklinje. Behandlar veck och linjer runt munnen. Efter behandlingen ser du yngre ut och mer utvilad.

Behandlingen är mindre invasiv vilket innebär mindre blödning under operationen och i sin tur mindre risk för infektioner. Därmed anses ingreppet ha mindre komplikationer. En vanlig komplikation är att det bildas klumpar under huden och det kan se asymmetriskt ut. Detta kan justeras genom att ta bort tråden och sätta den på nytt.