Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

HÖSTERBJUDANDE

Under november och december månad får du 10% rabatt på botox och fillers. Erbjudandet gäller för dig som är ny kund hos Admirabilis. 


VÄLKOMSTERBJUDANDE TRÅDLYFT

Just nu får du som ny kund 10% på ordinarie pris vid behandling med trådlyft. 

LÄS MER

 

 


 

NUCLEOFILL

 

Nucleofill Strong är synonymt med innovativ bio-teknologi för medicinska estetiska anti-aging behandlingar. När det finns en önskan om att använda fillers utan hyaluronsyra eller ett intresse för att prova något nytt och innovativt är Nucleofill Strong ett intressant val.

När vanliga fillerbehandlingar tycks leda till svullnader och du inte vill tillföra mer av samma filler är det här ett utmärkt intressant alternativ som ger nya möjligheter. Den här behandlingen kommer också att stimulera fiberblastaktivitet men på ett annorlunda sätt.

Den biostimulerande gelen är baserad på naturliga polynucleotider och hög viskositet som skyddar och föryngrar huden. Nucleofill Strong är en anti-aging behandling som är designad för att förbättra hudens elasticitet och för att strama upp. Dessutom kan den fungera i förebyggande syfte mot rynkor.

Metoden som stimulerar huden med hjälp av polynucleotider är kliniskt bevisad. Den hjälper huden till omstrukturering och reparation med en unik trevägsmekanism. Det här leder till en föryngrande effekt som håller i sig länge.